opituvannya-u-vr-prokhodyat-5-partiy

Опитування: у ВР проходять 5 партій

 • 5036 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. У Верховну Раду на позачергових виборах 21 липня проходять п'ять партій. Такі результати дослідження, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень ім. Олександра Яременка і центром "Соціальний моніторинг", передає УНН.

Серед тих виборців, які мають намір брати участь у голосуванні 21 липня і вже визначилися зі своїм вибором, 41,6% мають намір віддати голос за партію "Слуга народу", 13,7% - за партію "Опозиційна платформа", 8,5% - "Європейську солідарність", 7,7% за ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, ще 7,5% виборців готові проголосувати за партію "Голос".

Інші партії, судячи з результатів опитування, поки не можуть перетнути 5% прохідний бар'єр.

Довідка УНН: дослідження проводилося методом особистого інтерв'ю серед населення віком 18 років і старше. Було опитано 2 тис. респондентів, стандартна похибка становить 1,2-2,2%.

Як повідомляв УНН, за данними, опитування "Моніторинг електоральних настроїв українців", проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", понад 60% українців готові взяти участь у голосуванні на дострокових виборах до Верховної Ради 21 липня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Опитування: у ВР проходять 5 партій

     • 5036 переглядiв

    Зеленський запросив Путіна до Мінська на переговори

     • 17759 переглядiв

    Президент планує розширити перелік суб'єктів люстрації

     • 8683 переглядiв

    Церковна громада села Крути перейшла під юрисдикцію ПЦУ

     • 11616 переглядiв