opinilisya-v-pasttsi-na-odniy-z-nayvischikh-u-sviti-kanatnikh-dorig-v-ekvadori-ydut-ryatuvalni-roboti

Опинилися в пастці на одній з найвищих у світі канатних доріг: в Еквадорі йдуть рятувальні роботи

 • 437335 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Рятувальники в Еквадорі працюють всю ніч, щоб звільнити десятки людей, які опинилися в пастці в кабінках однієї з найвищих у світі канатних доріг, пише УНН з посиланням на CNN

Деталі

В четвер у другій половині дня пожежники отримали повідомлення про технічну несправність на канатній дорозі Кіто, в результаті чого щонайменше 70 людей опинилися в пастці, йдеться в заяві муніципалітету Кіто. Незабаром після цього розпочалася рятувальна операція у високогір'ї.

Рано вранці в п'ятницю влада Кіто повідомила, що вдалося врятувати 17 осіб. У рятувальних роботах беруть участь машини швидкої допомоги і 40 рятувальників, у тому числі парамедики, високогірні команди та підрозділи безпілотників.

Зазначається, що мер міста знаходиться на місці події. Врятованих перевозять у безпечне місце для медичного огляду, додали в муніципалітеті.

Доповнення

Канатна дорога Кіто, також відома як Telefériqo, сягає понад 3 947 метрів над рівнем моря, що робить її однією з найвищих канатних доріг у Південній Америці, згідно з її офіційним веб-сайтом. За 18 хвилин подорожі пасажири долають понад 2 500 метрів, звідки відкривається вид на міський пейзаж Кіто і навколишні гори.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    МОЗ підтримує легалізацію медичного канабісу - Кузін

     • 622347 переглядiв