ukenru
oos-z-pochatku-dobi-vzhe-tri-vorozhikh-obstrili-na-donbasi

ООС: з початку доби вже три ворожих обстріли на Донбасі

 • 15262 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано вже три ворожих обстріли, бойових втрат з боку українських сил внаслідок обстрілів противника немає. Про це повідомив під час брифінгу у суботу представник пресцентру Міністерства оборони України Михайло Шаравара, передає УНН.

"Від початку поточної доби станом на 12:00, ворог тричі порушив режим припинення вогню на донецькому напрямку", - повідомив представник МОУ.

За його даними, грубо порушуючи мінські домовленості, ворог випустив 9 мін 120 калібру по українських позиціях неподалік Новомихайлівки, а зі станкового протитанкового гранатомету здійснив 3 постріли по українських захисниках поблизу Мар’їнки.

Також, вранці, протягом 40 хвилин, зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, окупаційні війська обстріляли українські позиції неподалік Красногорівки, додав він.

"За наявною інформацією, бойових втрат з боку наших сил внаслідок обстрілів противника немає", - зазначив речник Міноборони.

Він також повідомив, що 21 лютого в результаті обстрілів противника поранення отримав 1 український військовий. Його було оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано необхідну допомогу.

Нагадаємо, біля Новотошківського ворог спробував прорватися через лінію зіткнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП