ukenru
oos-z-pochatku-dobi-vzhe-shist-obstriliv-ye-poraneniy

ООС: з початку доби вже шість обстрілів, є поранений

 • 12529 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Впродовж поточної доби бойовики на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів поранення зазнав один український військовослужбовець. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру ООС, передає УНН.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - вказали у штабі.

Як зазначається, 5 обстрілів наших позицій ворожі війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". "У районі Золотого (поза межами ділянки розведення) – з великокаліберних кулеметів", - повідомили у штабі про один з обстрілів.

Також повідомляється, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зі станкових та автоматичних гранатометів обстріляв наші позиції біля Водяного.

"Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів поранення зазнав один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил", - додали у штабі.

Нагадаємо, до обіду в зоні ООС було три ворожих обстріли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП