ukenru
oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-vzhe-dvichi-obstrilyali-pozitsiyi-zsu

ООС: з початку доби бойовики вже двічі обстріляли позиції ЗСУ

 • 7691 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Станом на 10:00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано дві ворожі збройні провокації на Донецькому напрямку. Про це під час брифінгу повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"З 8:10 ранку упродовж п’ятнадцяти хвилин російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних та ручних гранатометів в бік оборонців с. Водяне. Згодом, о 8:52, з окупованого с. Пікузи противник відрив вогонь з кулеметів великого калібру у напрямку н.п. Гнутове. Цей обстріл тривав близько сорока хвилин", – йдеться у повідомленні.

У штабі додали, що з початку поточної доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Його було евакуювали до військового госпіталя і надали невідкладну допомогу.

"Станом на зараз ситуація залишається повністю контрольованою українськими підрозділами. Військовослужбовці Збройних Сил України перебувають напоготові до будь-яких дій противника", – зазначили в ООС.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 10 січня, незаконні збройні формування тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав.

Як повідомляв УНН, бойовик на блокпості на Донбасі намагався не пропустити спостерігачів СММ ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП