ukenru
oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-chotiri-razi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

ООС: з початку доби бойовики чотири рази обстріляли українські позиції

 • 8194 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Від початку поточної доби, станом на 12:00, сталося 4 обстріли позицій українських військових з боку незаконних збройних формувань. Про це під час брифінгу заявив представник прес-центру Міноборони Максим Праута, передає кореспондент УНН.

Так на Луганському напрямку з 05:30 бойовики 10 хвилин з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Луганського.

"Після 8-ї окупанти з боку населеного пункту Калинове випустили 2 міни 120-го калібру по захисниках Новозванівки. Ще 2 міни калібру 120 мм розірвалися після 6-ї ранку на позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Миколаївки, що на Донецькому напрямку", - зазначив Праута.

Майже у цей же час противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Новогнатівки. Цей обстріл тривав 20 хвилин, до 7-ї ранку.

Повідомляється, що втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Українські захисники на обстріли ворога відповіли вогнем з чергових засобів. Втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, упродовж минулої доби бойовики здійснили 9 обстрілів позицій українських військових. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та один військовий отримав поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП