ukenru
oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-7-raziv-obstrilyali-ukrayinskikh-viyskovikh

ООС: з початку доби бойовики 7 разів обстріляли українських військових

 • 35319 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Станом на 17:00 24 травня, бойовики здійснили 7 обстрілів українських позицій на Донбасі, втрат серед військових ЗСУ немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС, повідомляє прессслужба Міноборони, інформує УНН.

"Сьогодні (станом на 17:00 - ред.) збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення 122-мм артилерійські системи, міномети калібрів 120-мм та 82-мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що противник:

▪️ із 122-мм артилерійських систем обстрілював околиці Кам’янки;
▪️ поруч з Авдіївкою ворог випустив 20 мін 82-го калібру, а також застосовував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю;
▪️по околицях Красногорівки окупанти вели вогонь з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів;
▪️ оборонців Старогнатівки двічі обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
▪️ поблизу Оріхового збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню, використовуючи 120-мм міномети — 12 мін, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах. Втрати противника уточнюються. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався", - резюмували у ООС.

Як повідомлялося раніше в УНН, за минулу добу бойовики 11 разів обстріляли українські позиції, є поранений.

Українські Національні Новини

Політика