ukenru
oos-vprodovzh-dobi-boyoviki-zdiysnili-sim-obstriliv

ООС: впродовж доби бойовики здійснили сім обстрілів

 • 8068 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Впродовже поточної доби бойовики сім разів порушували режим "Тиші" в районі проведення операції Об'єднаних сил, повідомляє УНН із посиланням на пресцентру штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил:
тричі неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаївська – з автоматичного гранатомета та великокаліберних кулеметів;
біля Лебединського з напрямку Саханки – зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Пікузів – з озброєння БМП-1; неподалік Опитного з напрямку Веселого – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції Об'єднаних сил неподалік Хутора Вільного з напрямку Золотого-5 з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

"Впродовж поточної доби внаслідок ворожих обстрілів втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - повідомили у пресцентрі.

Нагадаємо, 13 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП