ukenru
oos-ne-zafiksovano-porushennya-rezhimu-tishi

ООС: не зафіксовано порушення "режиму тиші" з боку бойовиків

 • 10339 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не порушували режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Упродовж поточної доби, 22 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою", - повідомили у пресцентрі.

Також додається, що в районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 15 будинків, на 15 об’єктах роботи ще тривають.

Окрім того, саперами ДСНС розміновано майже 8 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 81 знайдений вибухонебезпечний предмет.

"Захисники України не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які дії противника. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил надалі залишається спокійною та контрольованою українськими захисниками", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, У Міноборони розробили новий пайок для військовослужбовців.  

Українські Національні Новини

Кримінал та НП