ukenru
oos-boyoviki-trichi-vidkrivali-vogon-2

ООС: бойовики тричі відкривали вогонь

 • 26634 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики три рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС,

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські воїни на всі обстріли давали жорстку відповідь та подавляли ворожий вогонь наявними засобами", - повідомили у пресцентрі. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Богданівки противник застосував міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети.

Неподалік населеного пункту Тарамчук ворог вів вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а захисників Широкиного обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 17 травня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП