ukenru
oos-boyoviki-trichi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-2

ООС: бойовики тричі обстріляли українські позиції

 • 13319 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. З початку доби бойовики тричі обстріляли українські позиції. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Від початку поточної доби, 16 лютого, за наявною станом на 12.00 інформацією, нашими героями-захисниками зафіксовано 3 порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. При цьому ворог двічі вів вогонь з мінометів, продовжуючи свідомо порушувати Мінські угоди", - зазначив Гуцуляк.

Так, вночі, після 01.00 від Доломітного противник вів вогонь зі протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецького озброєння по нашим оборонцям Новолуганського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажкам НЗФ "Сомалі" повідомили про підозру через обстріл Авдіївки

З 06.25 ранку, протягом 20 хвилин, від окупованого села Сміле ворог випустив по захисникам Кримського 20 мін 120-го калібру.

З 07.10 від Саханки окупанти випустили по оборонцям Лебединського 7 мін калібру 82 мм, та вели щільний вогонь з великокаліберних кулеметів.

"Підрозділи Об’єднаних сил адекватно придушували ворожу збройну активність з легкого піхотного озброєння. За наявною інформацією, бойових втрат внаслідок прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, серед захисників України немає", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, 15 лютого збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП