ukenru
oos-boyoviki-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viyskovikh

ООС: бойовики тричі обстріляли позиції українських військових

 • 8425 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Протягом поточної доби незаконні збройні формування три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів поранено одного військовослужбовця. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу Операції об’єднаних сил.

"Протягом поточної доби, станом на 18-у годину російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 1 випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм в районі населеного пункту Золоте-4 на Попаснянському напрямку.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новотошківське на Луганському напрямку, а також поблизу міста Авдіївка на Донецькому напрямку.

"Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Протягом поточної доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 грудня бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП