ukenru
oos-boyoviki-shist-raziv-vidkrivali-vogon-ye-poraneniy

ООС: бойовики шість разів відкривали вогонь, є поранений

 • 11746 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 30 вересня, на ділянках відповідальності наших бригад збройні підрозділи Російської Федерації шість разів порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року", - повідомили у пресцентрі.

Так, вогонь зі стрілецької зброї противник відкривав неподалік Авдіївки та Золотого, з гранатометів різних систем – поблизу Миронівського, Новотроїцького та Золотого.

Ще одне порушення режиму припинення вогню зафіксоване в районі населеного пункту Зайцеве. Тут, унаслідок ворожого пострілу з підствольного гранатомета, один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїна оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан його здоров’я задовільний.

"Українські воїни дотримуються домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, в повному обсязі. Водночас наші захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 29 вересня по всій лінії розмежування спостерігалася тиша, пострілів із боку противника зафіксовано не було.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП