ukenru
oos-boyoviki-dvichi-porushili-rezhim-pripinennya-vognyu

ООС: бойовики двічі порушили режим припинення вогню

 • 6852 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Протягом 18 січня у зоні проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два випадки порушення режиму припинення вогню з боку представників незаконних збройних формувань. Про це повідомляє УНН з посиланням прес-центр штабу ООС.

"Протягом 18 січня з 00:00 до 18:00 двічі опорні пункти наших захисників були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера поблизу селища Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу, внаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. У штабі завірили, що українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Як повідомляв УНН, 17 січня бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. У результаті один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

Нагадаємо, американський телеканал повідомив, що Росія розмістила ракети приблизно за 430 кілометрів від кордону України в Краснодарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП