ukenru
oos-boyoviki-atakuvali-ukrayinski-pozitsiyi-poblizu-novotoshkivskogo-trivaye-biy

ООС: бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського, триває бій

 • 31911 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Бойовики атакували українські позиції поблизу Новотошківського на Донбасі, триває бій, є втрати серед українських захисників. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресцентру ООС.

"Сьогодні, зранку 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний", - йдеться у повідомленні.

Додамо, Новотошківське розташоване неподалік від Золотого у Луганській області. У районі Золотого Луганської області розташована одна з ділянок розведення сил та засобів.

Як зазначається, окупанти ведуть обстріли по нашим захисникам із забороненого Мінськими угодами озброєння. "Ворог застосовує міномети калібру 120 мм. Також противник веде вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування", - вказали у штабі.

"Станом на зараз триває бій. Нажаль, внаслідок ворожих обстрілів українські захисники понесли втрати. Підрозділи Об’єднаних сил, які обороняються, дають адекватну відповідь збройним формуванням Російської Федерації, окупантам наноситься вогневе ураження з метою придушення їхньої збройної активності. Втрати противника уточнюються", - додали у штабі.

Нагадаємо, 17 лютого бойовики вісім разів обстріляли українські позиції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП