ukenru
oos-boyoviki-6-raziv-vidkrivali-vogon-ye-poraneniy

ООС: бойовики 6 разів відкривали вогонь, є поранений

 • 12744 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогн, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, міномети 82-го калібру, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські захисники дали загарбникам рішучу відповідь", - повідомили у пресцентрі. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Славного агресор двічі вів вогонь по наших позиціях з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Пищевика — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник випустив 50 снарядів 122-го калібру по оборонних укріпленнях Об’єднаних сил поблизу Луганського, при цьому розмістивши свої артилерійські системи поруч з будинками мирних мешканців на східній околиці Калінінського.

Поруч Кримського ворог два рази вів вогонь із 120 мм та 82 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 12 червня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП