ukenru
oos-boyoviki-19-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viyskovikh

ООС: бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військових

 • 11291 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. 14 липня збройні формування Російської Федерації 19 разів порушили режим припинення вогню. З них 6 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 та 82 мм. Також противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил, у зоні угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 5 разів.

В результаті ворожих обстрілів втрати з нашої сторони не зафіксовано. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям.

За даними розвідки 14 липня двох окупантів поранено.

Від початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив три обстріли позицій українських захисників, у зоні угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні дві рази.

Нагадаємо, 14 липня бойовики 15 разів обстріляли позиції українських військових, є поранені.

Українські Національні Новини

Суспільство