ukenru
on-ne-khotel-povtorit-u-rosiyi-zatrimali-uchasnitsyu-aktsiyi-bezsmertniy-polk-za-foto-rodicha-z-antivoyennimi-gaslami

"Он не хотел повторить": у росії затримали учасницю акції "Безсмертний полк" за фото родича з антивоєнними гаслами

 • 188471 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. У московській області, росія, під час акції "Безсмертний полк" затримали дівчину. На табличці з її родичем було написано: "Он не хотел повторить", передає УНН із посиланням на ОВД-Инфо.

Деталі

У Корольові затримали учасницю акції "Безсмертний полк" Катерину Вороніну. На табличці з фотографією її родича, який брав участь у бойових діях, були написи "Он не хотел повторить", "Деды говорили: "Лишь бы не было войны"!", "Миру мир!", "Он не хотел войны!" и "Он воевал ради мира!".

За її словами, її висмикнули з юрби, після чого відвезли до Центрального відділення поліції міста. Там силовики сфотографували плакат та пішли, не пояснивши, що саме Вороніна порушила. Наразі дівчина все ще перебуває у відділі поліції.

Додамо

Згодом, за даними Avtozak Live, у відділі поліції, де знаходиться затримана Катерина Вороніна, запровадили план "Фортеця".

За інформацією видання, співробітники у касках та з автоматами відправили всіх, хто перебуває у відділі поліції на другий поверх, перекрили вікна та двері та вимкнули світло на всіх поверхах. Від людей вимагають не підходити до вікон через загрозу снайперів, а з будівлі нікого не випускають і не впускають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З "Цинковими хлопчиками" і білою трояндою у руках: у росії затримали активістку антивоєнного опору

Українські Національні Новини

Кримінал та НП