ukenru
omelyan-zayaviv-scho-direktor-nabu-poperedzhav-yogo-pro-obshuk

Омелян заявив, що директор НАБУ попереджав його про обшук

 • 12076 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, що директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник його особисто попереджав про те, що у його помешканні відбудеться обшук за участю детективів Бюро. Про це міністр сьогодні розповів журналістам перед допитом у НАБУ, передає УНН.

«Мені було відомо про обшуки, які плануються в мене в помешканні. Я свідомо до нього не готувався. Тому детективи, які прибули на місце обшуку, побачили все так, як воно було. Більше того, я після обшуку я знайшов багато речей, які вважав загубленими, я теж за це вдячний. Про обшук мене попереджав пан Ситник особисто», - розповів міністр.

Як повідомляв УНН, 13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки. 

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти. 

Українські Національні Новини

Політика