ukenru
omelyan-porivnyav-spravu-proti-nogo-z-borotboyu-z-babtsyami-u-pidzemnomu-perekhodi

Омелян порівняв справу проти нього з боротьбою з бабцями у підземному переході

 • 14587 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, підозрюваний у незаконному збагаченні та внесенні недостовірних даних в е-декларації, порівняв кримінальне провадження стосовно нього "з боротьбою з бабцями у підземному переході". Про це він заявив під час виступу у Солом’янському районному суді Києва, передає кореспондент УНН.

"Я вдячний, що фактично сьогоднішнім обвинуваченням я отримав від НАБУ і САП індульгенцію, що я не скоїв жодних правопорушень, перебуваючи на посаді міністра інфраструктури України. Немає, перевірили все – з 2000 по 2018 рік включно. Якби була хоча б бодай тінь підозри, я думаю, справа була б набагато гучнішою і цікавішою. Я розумію, що мій сьогоднішній виступ спровокує черговий виток ненависті щодо мене. Я розумію, що нові справи обов’язково будуть. Те, що відбувається зараз, - це полювання. Це мені нагадує боротьбу з бабцями у підземних переходах", - наголосив він.

Омелян також додав, що сподівається на об’єктивне рішення суду.

Нагадаємо, прокурор САП попросив суд обрати для Омеляна заставу у сумі 5 млн грн.

13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки. Омелян заявив, що він та його водії дали свідчення НАБУ.

Українські Національні Новини

Політика