ukenru
olimpiysku-chempionku-rf-zapidozrili-u-pobitti-novorichnoyu-yalinkoyu

Олімпійську чемпіонку РФ запідозрили у побитті новорічною ялинкою

 • 7872 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Російську олімпійську чемпіонку Ольгу Данилову підозрюють у побитті директора спортивної школи новорічною ялинкою. Про це повідомляє російська служба Радіо Свобода, передає УНН.

Як повідомляє видання, посилаючись на місцеві ЗМІ, Данилова запросила до себе в кабінет директора названої на її честь спортивної школи Катерину Шагову і звинуватила колектив освітнього закладу в непрофесіоналізмі. Данилова нібито заявила, що школа проводить заходи "на рівні сільпо".

Директор у відповідь заявила, що саме олімпійська чемпіонка винна в розвалі лижного спорту в Александрові. Після цього Данилова, як стверджується, висмикнула з горщика новорічну ялинку і побила нею співрозмовницю, після чого, за інформацією ЗМІ, почала її душити.

Катерина Шагова зафіксувала побої в лікарні і написала заяву в поліцію. Обласне УМВС не стало відкривати справу, оскільки не побачило заподіяння шкоди здоров'ю жодної зі сторін.

Ольга Данилова - дворазова олімпійська чемпіонка Ігор-1998 у лижних гонках. Вона завершила спортивну кар'єру після Олімпіади 2002 року в Солт-Лейк-Сіті. Тоді її викрили в застосуванні допінгу і позбавили отриманих нагород.

Як повідомляв УНН, раніше пасажир російського літака під час рейсу "Сургут - Москва" захопив управління і змінив траєкторію польоту.

Українські Національні Новини

Новини Світу