ukenru
olimpiyskiy-chempion-devis-stav-basketbolistom-odnogo-z-naytitulovanishikh-klubiv-nba

Олімпійський чемпіон Девіс став баскетболістом одного з найтитулованіших клубів НБА

 • 8264 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. "Лос-Анджелес Лейкерс" оголосили про перехід до свого стану лідера останніх років "Нью-Орлеан Пеліканс" важкого форварда Ентоні Девіса, повідомляє УНН з посиланням на сайт "озерних".

В обмін на Девіса відправилися до "Пеліканс" Лонзо Болл, Джош Харт, Брендон Інгрем, права на новачка Деандре Хантера, два піки 1-го раунду, право на обмін піками 1-го раунду і додаткові грошові кошти.

В результаті угоди 16-кратний чемпіон НБА "Лейкерс" також відправили Ісаака Бонга, Джемерріо Джонса, Морітца Вагнера і пік 2-го раунду в "Вашингтон Візардс" в обмін на грошову компенсацію.

"Ентоні Девіс, мабуть, найбільш домінуючий багатопрофільний молодий гравець в сьогоднішньому НБА. Ентоні представляє все, що ми відстоюємо, з його непохитною прихильністю до досконалості як людини, так і спортсмена. Це історичний момент для франшизи "Лейкерс", - сказав генеральний менеджер "Лейкерс" Роб Пелінка.

Зазначимо, що у минулому сезоні Девіс зіграв в 56 іграх за "Новий Орлеан", набираючи в середньому 25,9 очка, 12,0 підбирань, 3,9 передачі, 2,4 блок-шоти і 1,6 перехоплення за 33,0 хвилини.

Додамо також, 26-річний гравець є першим номером драфту 2012 року, учасником Матчу усіх зірок НБА останніх шести сезонів, чемпіоном світу і олімпійським чемпіоном у складі збірної США.

Українські Національні Новини

Спорт