oleksiy-reznikov-obgovoriv-telefonom-prioriteti-maybutnogo-ramshtaynu-z-ministrom-oboroni-ssha-lloydom-ostinom

Олексій Резніков обговорив телефоном пріоритети майбутнього Рамштайну з міністром оборони США Ллойдом Остіном

 • 941682 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков в телефонній розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном обговорив нагальні потреби Сил оборони України, ситуацію на фронті та пріоритети майбутньої зустрічі у форматі Рамштайн, передає УНН з посиланням на Facebook міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одразу після Президента Зеленського: Резніков є найефективнішим переговорником щодо отримання західної військової допомоги - аналітик Atlantic Council

Цитата

«Щойно завершив телефонну розмову з моїм великим другом і другом України Міністром оборони США Ллойдом Дж. Остіном III. Ми обговорили поточну ситуацію на фронті, нагальні потреби Сил оборони України та пріоритети на наступній зустрічі у форматі Рамштайн, яка відбудеться вже наступного тижня.Сполучені Штати непохитні у своїй підтримці України. Усе це можливо завдяки довірчим і прозорим стосункам та спільній впевненості у перемозі України над армією вбивць, мародерів і ґвалтівників.Дякую, мій друже! Дякую, народе США!», - повідомив міністр.

Раніше

Речник міноборони США генерал Патрік Райдер висловив очікування, що засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» зосередиться на обговоренні нагальних потреб ЗСУ напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра на річці Десна проведуть підрив льодового затору

     • 691586 переглядiв

    Помилка бота Bard AI знищила акції Google на 100 мільярдів доларів

     • 2150407 переглядiв

    Потягом дня ворог обстріляв 3 громади Сумщини

     • 530735 переглядiв

    У рф великі проблеми з "великим" наступом - Данілов

     • 963799 переглядiв

    Данілов анонсував засідання РНБО на 13 лютого: чого чекати

     • 878706 переглядiв