ukenru
oleksandriya-u-menshosti-vtrimala-nichiyu-u-gri-upl

"Олександрія" у меншості втримала нічию у грі УПЛ

 • 10225 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. На стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського пройшла зустріч 14 туру Української Прем'єр-ліги за участі донецького "Олімпіку" та "Олександрії", інформує УНН з посиланням на пресслужбу "Олександрії".

Гра розпочалася на високих швидкостях. Перевагою з перших хвилин володіли господарі поля.

Вже на 4 хвилині олександрійці залишилися в меншості. Юрій Паньків на думку рефері матчу Сергія Бойко виконав фол останньої надії. Залишившись вдесятьох олександрійці не втрачаючи силу духа, продовжили грати на рівних з господарями поля.

Відразу гострий момент виник у воріт олександрійців на початку другого тайму: Євген Пасіч потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, Білик накрив м’яч.

На 51 хвилині шанс у підопічних Володимира Шарана. Валерій Лучкевич здалеку потужно пробив, м’яч потрапив в плече гравця "Олімпіка" і після рикошету ледве не влетів у ворота. Вже за шість хвилин швидка контратака гостей майже на завершилася голом. Але в завершальній стадії бракувало точності.

Половина другого тайму позаду, але чисельної переваги "Олімпіка" не відчувалося. Гра на рівних, хоча основна боротьба проходила на половині поля гостей.

На останніх хвилинах гри футболісти "Олімпіка" створили декілька "гострих" моментів, практично "пожежних", моментів біля воріт "Олександрії", але відкрити рахунок так і не вдалося – 0:0.

Зауважимо, що "Олександрія" йде 5-ю з 24 очками. "Олімпік" відстає на 7 балів – 7.

Українські Національні Новини

Спорт