ukenru
okupatsiyna-vlada-rosiyi-stavlyat-pid-sumnit-prozorist-magate

Окупаційна влада росії ставлять під сумніть "прозорість" МАГАТЕ

 • 108779 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки спростували основні теми фейків, які окупанти просували в маси за попередню добу. Про це інформує УНН.

Деталі

1. Колаборант-«керівник» ТОТ Запорізької області в. рогов повідомив, що «делегація МАГАТЕ закрила очі на ситуацію з обстрілами ЗАЕС з боку України та усунулась від своїх обов’язків, а демілітаризація станції… лише приведе до того, що ЗСУ її займуть». Водночас він заявив, що «МАГАТЕ не є істиною останньої інстанції в плані прозорості». Це дезінформація!

2. Представник МЗС рф а. волгаров заявив: «в Україні переслідування використовуються українськими спецслужбами для боротьби з інакодумством – з 2014 р. на підконтрольній київському режиму території Донбасу самовільне утримання під вартою стало практикою». Це дезінформація!

3. В МО рф заявили: «українські військові за добу випустили три снаряди по Запорізькій АЕС, один потрапив у дах 1-го спецкорпусу, другий – біля переходу між 1-м спецкорпусом та 2-м енергоблоком, третій розірвався біля баків для дистильованої води біля 2-го енергоблоку». Це фейк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські хакери виманили у солдатів рф дані військової бази фотографіями красивих дівчат.

Українські Національні Новини

Суспільство