okupanty-zbilshuiut-vyplaty-likariam-aby-znaty-okhochykh-pratsiuvaty-na-okupovanykh-terytoriiakh-tsentr-natssprotyvu

Окупанти збільшують виплати лікарям, аби знати охочих працювати на окупованих територіях - Центр нацспротиву

 • 20402 переглядiв

Через брак охочих працювати на окупованих територіях України, Росія збільшує виплати медперсоналу. Окупанти підвищили зарплати та одноразові виплати за переїзд, але місцеві не бажають співпрацювати.

Через брак охочих працювати на окупованих територіях України, росія підіймає виплати лікарям, які погодяться працювати у загарбаних регіонах. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

Москва вимушена підняти вдвічі оплату лікарів, фельдшерів й іншого медперсоналу, який відправляється на тимчасово окуповані території обслуговувати окупантів. причиною є дефіцит охочих, а місцеві переважно не бажають співпрацювати з ворогом чи взагалі покинули території

- заявили в в Спротиві. 

Окрім заробітної плати кремль підвищив одноразові виплати за переїзд на постійній основі.

Якщо раніше етнічним росіянам платили мільйон рублів за заселення України, то зараз ця сума вже становить два мільйони.

Водночас у Центрі національного спротиву підкреслюють, що "кожен гастролер" на службі кремля є ворогом й законною ціллю для сил Руху Опору,

Нагадаємо

У Центрі нацспротиву заявили, що через брак лікарів на окупованих територіях України, російські загарбники привозять медичні бригади з віддалених регіонів, таких як якутія та карелія, для надання медичних послуг.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Meta не випускатиме у ЄС свою мультимодальну модель ШІ

     • 9211 переглядiв