okupanty-vykorystovuiut-novi-poznachky-na-viiskovii-tekhnitsi-ta-zdiisniuiut-peremishchennia-u-bik-berdianska-ta-prymorska-andriushchenko

Окупанти використовують нові позначки на військовій техніці та здійснюють переміщення у бік Бердянська та Приморська – Андрющенко

 • 40110 переглядiв

росіяни здійснюють переміщення військових вантажівок, тягачів з танками та БМП по Запорізькому напряму. Виявлено, що на військовій техніці окупантів встановлено нові позначки - шеврон з зображенням акули. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційний канал радника міського голови м. Маріуполь Петра Андрющенко.

Деталі

Згідно з інформацією telegram-сторінки Андрющенко, протягом вихідних зберігся пріоритет переміщення військової техніки російських загарбників по Запорізькому напряму з домінуванням Бердянського; в складі колон виявлено вантажівки з БК та особовим складом, а також вказується, що в ново-сформованих штурмових підрозділах, які проходять підготовку на узбережжі, встановлено шеврон з зображенням акули. Згідно з інформацією Андрющенко, нещодавно було знову виявлено переміщення російської техніки з новими позначками. 

Знову фіксуємо переміщення з умовно-новими позначками. Цього разу з фотофіксацією. Відслідковуванням руху та OSINTами Маріупольського Спротиву вдалось встановити, що так маркуються підрозділи, які в подальшому задіяни в бойових діях в Луганській області.

– ідеться у повідомленні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По 25 років кожному: троє захисників Маріуполя отримали "вироки" в рф за вигаданими справами

Також у телеграм каналі Андрющенка вказується, що станом на вчора зафіксовано велике переміщення гусенічної техники через Маріуполь в бік Бердянська / Приморська. До 15 тягачів з танками та БМП в дві колони (вдень та ввечорі).

Нагадаємо

В тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вибухнув військовий автомобіль "Урал", залишивши 1,5-метрову вирву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захопив дитину у заручники під час окупації Чернігівщини: суд виніс вирок російському окупанту

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Київщину: через уламки є пошкодження будинків

     • 43505 переглядiв