okupanty-hotuiut-novi-spysky-ukrainskykh-ditei-dlia-deportatsii

Окупанти готують нові списки українських дітей для депортації

 • 25857 переглядiв

російські окупанти створюють нові списки для депортації українських дітей з окупованих територій, повідомляє Штаб національного спротиву. Контролює цей процес оголошена в міжнародний розшук марія львова-бєлова, метою якого є асиміляція українських дітей шляхом сприяння їх усиновленню в росії.

російські окупанти готують нові списки українських дітей для їх депортації з окупованих територій України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що окупаційні адміністрації на тимчасово захоплених землях отримали вказівку підготувати нові списки дітей, які не мають опікунства з метою їх подальшої депортації. Процес контролює уповноважена президента рф з прав дитини марія львова-бєлова. Яка перебуває у міжнародному розшуку за реалізацію політики геноциду українців.

Окупанти не повертають дітей Україні, навіть попри наявність їх родичів на вільній території й спрощують процес усиновлення цих дітей на території рф. Метою цього є асиміляція українських дітей, тобто знищення цілого покоління нації,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, лабораторія гуманітарних досліджень Єльської школи громадського здоров’я (Yale HRL) опублікувала звіт, у якому стверджується: щонайменше 2442 українських дітей віком від 6 до 17 років, серед них і діти з соціально незахищених груп, були вивезені до білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вивезли до рф дітей з психоневрологічного будинку-інтернату на ТОТ Херсонщини

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти готують нові списки українських дітей для депортації

     • 25857 переглядiв

    Ілон Маск погодився з Нетаньягу, що ХАМАС має бути знищений - ЗМІ

     • 33758 переглядiв