okupanty-dvichi-obstrilialy-nikopol-z-vazhkoi-artylerii-ta-skeruvaly-dron-ye-poranenyi

Окупанти двічі обстріляли Нікополь з важкої артилерії та скерували дрон, є поранений

 • 32554 переглядiв

Російські війська атакували Нікополь Дніпропетровської області за допомогою безпілотника та артилерії, поранивши літню жінку та пошкодивши будівлі, в тому числі дитячий садок.

Російські окупанти вдень скерували дрон-камікадзе на Нікополь у Дніпропетровській області та двічі обстріляли з важкої артилерії. 70-річна жінка отримала осколкове поранення. Зокрема, пошкоджена база відпочинку, адмінбудівля, дитячий садок. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

"Вдень ворог скерував дрон-камікадзе на Нікополь. Та двічі обстріляв місто з важкої артилерії. 70-річна жінка отримала осколкове поранення. Їй надали медичну допомогу, лікується вдома", - написав Лисак у Telegram.

За його словами, пошкоджені база відпочинку, адмінбудівля, дитячий садок, два приватні підприємства, нежитлове приміщення. Понівечені півдесятка багатоповерхівок, господарська споруда і автівка.

Окрім того, він прокоментував екстрені повідомлення від ДСНС.

"Їх відсьогодні отримують мешканці регіону. Це необхідно, бо через хакерську атаку на "Київстар" не у всіх громадах області є можливість увімкнути сирену. Ми не можемо нехтувати безпекою людей. Тож прийняли рішення про дублюючі оповіщення", - зазначив Лисак.

Доповнення

Нікополь у Дніпропетровській області двічі за ніч зазнав ворожого удару з важкої артилерії.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі