okupanty-atakuvaly-ukrainu-troma-raketamy-kyndzhal-odnu-z-nykh-zbyly-na-kyivshchyni

Окупанти атакували Україну трьома ракетами "Кинджал": одну з них збили на Київщині

 • 39534 переглядiв

У Повітряних силах додали, що кілька ворожих цілей, про які повідомляли раніше, імовірно імітовані ворожим РЕБ.

Російські військові атакували Україну трьома ракети "Кинджал". Одну з них - збили на Київсщині, про "долю" решти двох у Повітряних силах не повідомляють, передає УНН.

Деталі

За даними Повітряних сил, через зліт літаків МіГ-31К з аеродрому Саваслєйка -рф., о 14.09 по всій території України було оголошено повітряну тривогу. Близько 14.15 було здійснено пуски ракет. Прильоти в район Старокостянтинова вже о 14.20.

Зауважте, що від моменту оголошення повітряної тривоги – до прильотів в центральній Україні минуло усього 10 хвилин, наголосили у Повітряних силах.

Загалом противник застосовував три аеробалістичні ракети повітряного базування Х-47М2 "Кинджал" із трьох літаків МіГ-31К з повітряного простору Тульської області у напрямку міста Київ та Старокостянтинова. Зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України знищено одну ракету Х-47М2 "Кинджал" в Київській області. Про наслідки влучань/не влучань ворожих ракет в Хмельницькій області, звісно, не коментуємо 

- йдеться у повідомленні.

Додамо

У Повітряних силах додали, що кілька ворожих цілей, про які повідомляли раніше, імовірно імітовані ворожим РЕБ.

"Втім, й надалі оперативно повідомлятимемо про напрямок руху усіх цілей, адже неможливо одразу встановити реальний це "Кинджал" чи так звана "фальшціль". У будь-якому разі закликаємо громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! Адже небезпека реальна! Разом – до перемоги!" - резюмували в Повітряних силах.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Миколаївщині працює ППО

     • 39400 переглядiв

    Українські військові збили "Кинджал" над Києвом - Ігнат

     • 92201 переглядiв