okupanty-atakuvaly-teploelektrostantsiiu-shcho-znakhodytsia-bilia-linii-zitknennia-detali

Окупанти утретє за добу атакували теплоелектростанцію, що знаходиться біля лінії зіткнення: деталі

 • 39989 переглядiв

Російська армія неодноразово обстрілювала теплову електростанцію ДТЕК поблизу лінії фронту, завдаючи шкоди обладнанню, але обійшлося без жертв; ДТЕК працює для підтримки енергосистеми України. Це вже восьмий обстріл станції за останні шість тижнів.

Впродовж доби російська армія обстрілювала одну з теплоелектростанцій компанії ДТЕК, що знаходиться на прифронтовій території. Обійшлося без постраждалих, втім обладнання підприємства зазнало пошкоджень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДТЕК.

росія втретє за добу атакувала теплоелектростанцію ДТЕК. Окупанти вчора впродовж багатьох годин обстрілювали одну з ТЕС ДТЕК, що знаходиться біля лінії зіткнення. Атаки поновились вночі та сьогодні вранці. На щастя, обійшлося без постраждалихv

- інформує ДТЕК Енерго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд спростив встановлення міні-ТЕЦ

За останні півтора місяці це вже восьма атака на прифронтову теплоелектростанцію. Обладнання підприємства внаслідок російських обстрілів зазнало пошкоджень. Після припинення атаки енергетики розпочали ліквідацію наслідків ворожих ударів.

Крім того, у компанії зазначають, що в умовах атак ворога ДТЕК робить все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми.

Нагадаємо

Окупанти завдали вночі 6 ударів по Харкову ракетами С-300.

Також УНН повідомляв, що внаслідок масованої ракетної атаки на Дніпропетровську область є руйнування у Павлограді, Тернівці та Юр'ївській громаді, у тому числі пошкоджено промислове підприємство

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міненерго веде перемовини з інвесторами із США, щодо виробництва енергетичного обладнання

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі