okupanti-zminili-napryamki-zvidki-zapuskayut-shakhedi-ignat

Окупанти змінили напрямки, звідки запускають "шахеди" - Ігнат

 • 193392 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Цієї ночі російські окупанти знову атакували Україну іранськими безпілотниками, у трьох областях на півночі працювала протиповітряна оборона. Рашисти почали змінювати місця, звідки запускають дрони, повідомив в ефірі телемарафону у вівторок речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Деталі

Цієї ночі близько 10 безпілотників було зафіксовано Повітряними силами, повну інформацію ще уточнюють. До п’яти безпілотників знищено різними засобами ураження. БпЛА залишається складною ціллю, а окупанти щоразу змінюють напрямок і курс руху, сказав речник ПС ЗСУ.

Цитата

«Раніше це був аеродром Сєща (Брянська область рф ), а зараз - із Курської області. Також почали запускати з полігону Чауда на півдні окупованого Криму, а не лише з Приморсько-Ахтарська. Ворог шукає будь-які шляхи та методи, щоб БпЛА ефективніше доходили до цілей», – заявив Ігнат.

Сили оборони будуть прораховувати ці курси, адже атаки «шахедами» будуть продовжуватися. Зважаючи на те, що крім «шахедів» росіяни запускали по Україні різні безпілотники, наприклад, бойовий безпілотник «Мохаджер 6», який Сили оборони успішно збивали, Україні треба розвивати галузь виготовлення безпілотників і засоби дій проти БпЛА, додав Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі дрони, які ворог спрямував на Київ, збиті на підльоті до столиці – КМВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Липнева спека "практично неможлива" без зміни клімату - звіт

     • 213611 переглядiв

    Робот-пилосос: ваш новий помічник з прибирання

     • 291441 переглядiв

    Греція перебуває у стані війни з лісовими пожежами - прем'єр

     • 162690 переглядiв