ukenru
okupanti-zavershuyut-stvoryuvati-nastupalne-ugrupovannya-na-skhodi-minoboroni

Окупанти завершують створювати наступальне угруповання на сході – Міноборони

 • 123552 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Російські окупанти завершують створення наступального угруповання у східній операційній зоні України. Про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, пише УНН.

Цитата

"Противник продовжує зосереджувати зусилля на підготовці до наступу на сході України, встановленню контролю над Донецькими та Луганськими областями та забезпеченні так званого сухопутного коридору з територією тимчасово окупованого Криму. Наразі рф завершує створення наступального угрупування в східній операційній зоні", - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, окупанти продовжують вести бойові дії на окремих напрямках.

"Найбільша активність спостерігалася у Слобожанському та Донецькому операційних районах, а в Південнобузькому противник намагається покращити своє тактичне положення", - розповів Мотузяник.

Доповнення

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак закликав людей з Донецької та Луганської областей евакуюватися, оскільки битва за Донбас буде важкою.

Генштаб повідомляв, що на Південнобузькому напрямку окупанти намагаються провести фортифікаційне обладнання позицій. Ворог поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів, а також веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів.

Українські Національні Новини

Суспільство