okupanti-zavdali-udariv-po-chuguyivskomu-rayonu-kharkivschini-poperedno-raketami-s-300-ye-poraneni

Окупанти завдали ударів по Чугуївському району Харківщини. Попередньо ракетами С-300, є поранені

 • 626971 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Двоє людей постраждалі внаслідок ворожого обстрілу села Білий Колодязь Чугуївського району Харківщини у вівторок ввечері. Із мінометів та артилерії протягом минулої доби обстріляли прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів. Про це у середу заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

«О 23:30 у с. Білий Колодязь Чугуївського району внаслідок обстрілу цукрового заводу зруйновано дах, стіни, конструктивні елементи виробничої будівлі. Попередньо росіяни застосували С-300», - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

За його словами, у результаті ворожого обстрілу отримали вибухові травми чоловіки 45 та 37 років. Вони госпіталізовані у середньому стані.

Зранку 4 липня у с. Моначинівка Куп'янського району окупанти обстрілами пошкодили будинки та господарчі споруди. Постраждалих немає.

Ввечері ворог здійснив потужний мінометний обстріл села Уди. Нанесено 19 ударів, у результаті чого пошкоджені два приватні будинки та знищено автомобіль. Жертв немає.

Голова Харківської ОВА також повідомив, що у середу вранці окупанти обстріляли смт. Білий Колодязь, пошкоджено багатоквартирний будинок та автомобіль. Інформація щодо потерпілих не надходила.

Також у селищі Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілу горів будинок. Ніхто не постраждав, зазначив Сінєгубов.

Доповнення

У м. Ізюм внаслідок детонації вибухонебезпечного предмету в лісництві отримала травми жінка 69 років.

За добу піротехніки обстежили 8,8 га території області, де виявили та знешкоджено 59 одиниць вибухонебезпечних предметів. 

Додамо

Як повідомляв УНН, у ніч на середу в Харківській області було чутно звуки вибухів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль завершив військову операцію у Дженіні - ЗМІ

     • 588418 переглядiв

    Донеччина: росіяни поранили ще двох людей

     • 345754 переглядiв