okupanti-zagovorili-scho-ukrayina-nibito-planuye-tsiyeyi-nochi-atakuvati-zaes-ranishe-pro-provokatsiyi-rf-poperedili-u-zsu

Окупанти заговорили, що Україна нібито планує цієї ночі атакувати ЗАЕС. Раніше про провокації рф попередили у ЗСУ

 • 656214 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. У «росенергоатомі» заговорили, що нібито Україна планує цієї ночі атакувати ЗАЕС. Відповідна заява з'явилась після того, як у Генштабі ЗСУ попередили про можливу підготовку рф провокацій на АЕС, передає УНН.

Деталі

За словами російського радника генерального директора концерну "росенергоатом" рената карчаа, якого цитують росЗМІ, Україна нібито в ніч на 5 липня збирається атакувати Запорізьку АЕС із застосуванням високоточної зброї та безпілотників-камікадзе. Також він заявив, що ЗСУ нібито "вдарять по ЗАЕС "Точкою-У" з боєголовкою, начиненою ядерними відходами".

Раніше

Збройні Сили України офіційно повідомляють про можливу підготовку, найближчим часом, провокації на території Запорізької атомної електростанції, окупованої російськими терористами з 4 березня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи наважиться рф на підрив Запорізької АЕС: в ОП прокоментували

Нагадаємо

За даними АТЕШ, тимчасово окупованим Енергодаром і Маріуполем їздять мобільні радіаційні лабораторії, які були передані з воронезької області рф.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У рф спалахнула масштабна пожежа на лузькій ТЕЦ

     • 696108 переглядiв