ukenru
okupanti-zablokuvali-viyizd-z-khersonschini-ok-pivden

Окупанти заблокували виїзд з Херсонщини – ОК "Південь"

 • 125959 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Російські окупанти заблокували виїзд з Херсонщини, всіх охочих виїхати намагаються спрямувати до Криму. Про це повідомило оперативне командування "Південь", інформує УНН.

Цитата

"Не маючи інших варіантів боротьби, окупанти заблокували виїзд з Херсонщини до підконтрольних українській владі територій та намагаються спрямувати всіх охочих виїхати – в Крим, як єдиний можливий напрямок. В самому Херсоні посилено патрулювання, збільшено кількість блокпостів", – ідеться у повідомленні.

Додамо

На захопленій Херсонщині місцеві жителі, незважаючи на тиск та погрози рашистів, відсвяткували День вишиванки. В соцмережах і просто по населених пунктах поширювали фото символів України, листівки із закликом окупантам повертатися додому, плакати і графіті про свою проукраїнську позицію і про те, що Херсонщина – це Україна.

Нагадаємо

Російські окупанти під дулами автоматів організовують для себе туристичний сезон на Арабатській Стрілці у Херсонській області. Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кав’ярні та магазини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП