okupanti-za-dvi-dobi-zavdali-ponad-170-udariv-po-zaporizkiy-oblasti-ye-vluchannya-u-20-naselenikh-punktakh

Окупанти за дві доби завдали понад 170 ударів по Запорізькій області: є влучання у 20 населених пунктах

 • 839449 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. За дві доби росіяни завдали понад 170 ударів по території Запорізької області. Влучання зафіксовані у 20 населених пунктах. У Степногірську загинула 70-річна пенсіонерка. Про це повідомляє поліції Запорізької області, передає УНН.

Цитата

«Вже майже рік українці потерпають від збройної агресії окупаційних військ. Минулі вихідні не стали виключенням. За дві доби рашисти завдали понад 170 ударів по території Запорізької області. Влучання зафіксовані у Вільнянську, Дружелюбівці, Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новоандріївці, Новоданилівці, Чарівному, Червоному, Ольгівському, Малинівці, Білогір’ї, Малій Токмачці, Магдалинівці, Староукраїнкому, Темирівці, Степногірську, Степовому, Кам’янському, Щербаках», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Так, 11 лютого військові рф поцілили із зенітно-ракетного комплексу «С-300» в приватний сектор міста Вільнянськ. Ракета влучила в територію приватного домоволодіння. В результаті цього в найближчих до осередку вибуху будівлях вибиті вікна і двері, пошкоджені дахи та господарчі споруди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 лютого окупанти обстріляли 19 населених пунктів на Запоріжжі: зруйновано 16 будинків

«У Дружелюбівці Запорізького району в результаті ударів дронами-камікадзе «Shahed 136», частково зруйнована складська будівля фермерського господарства з послідуючим займанням уламків конструкцій. Пожежу нейтралізували працівники ДСНС. На щастя, обійшлося без людських жертв», - зазначається в повідомленні.

Поліція повідомляє, що у котре під ворожим вогнем опинився Степногірськ. Без вікон та з пошкодженими дверима залишився багатоповерховий будинок.

«70-річна пенсіонерка, яка в цей час перебувала на прибудинковій території, отримала поранення, не сумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

За зібраними матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф осушує Каховське водосховище, наражаючи на небезпеку Запорізьку атомну електростанцію

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Співачка Ріанна вагітна другою дитиною: відео

     • 3282537 переглядiв

    путін починає нові наступальні дії - Столтенберг

     • 676270 переглядiв