okupanti-za-dobu-zavdali-po-ukrayini-4-raketni-ta-5-aviatsiynikh-udariv

Окупанти за добу завдали по Україні 4 ракетні та 5 авіаційних ударів

 • 150894 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. За поточну добу ворог завдав 4 ракетні, 5 авіаційних ударів та здійснив 12 обстрілів із систем реактивної артилерії по об’єктах на території України. Про це повідомили у Генеральному штабі, передає УНН.

Деталі

Противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, проводить заходи щодо перегрупування військ на окремих напрямках, вводить резерви, веде повітряну розвідку.
Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Противник продовжує тероризувати мирне населення, завдає ударів по житлових кварталах та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

За поточну добу ворог завдав 4 ракетні, 5 авіаційних ударів та здійснив 12 обстрілів із систем реактивної артилерії по об’єктах на території України.

Від авіаційних, ракетних ударів та обстрілів з РСЗВ постраждала інфраструктура понад 18 населених пунктів. Зокрема, це Харків, Золочів, Дружківка, Сіверськ, Закітне, Нью-Йорк, Мар’їнка, Полтавка, Малі Щербаки, Мирне, Велике Артакове, Кривій Ріг, Нікополь, Ольгівське, Запоріжжя, Оріхів та Миролюбівка.

Нагадаємо

З початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили вже приблизно 54 050 окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ООН направить місію до місця масових поховань в Ізюмі - CNN

     • 150196 переглядiв

    Швейцарія зупиняє обмін податковою інформацією з рф

     • 120142 переглядiв