okupanti-vluchili-raketoyu-poblizu-litseyu-u-selischi-na-donechchini

Окупанти влучили ракетою поблизу ліцею у селищі на Донеччині

 • 245230 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Армія рф ударила ракетою по Великій Новосілці Донецької області, поцілили поблизу ліцею. Також зранку масовано обстріляли Авдіївку. Про це повідомив у четвер голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, передає УНН.

Цитата

«На Волноваському напрямку росіяни ударили ракетою по Великій Новосілці — поцілили поблизу ліцею. Зранку відбувся масований артобстріл Авдіївки та обстріл Соловйового Очеретинської громади. Під обстрілами Красногорівка — в зоні ураження 5 вулиць», - написав Кириленко.

Деталі

За його словами, унаслідок обстрілу постраждалих немає.

У Вугледарській громаді під ворожим вогнем опинились Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка та Богоявленка. Ніхто не постраждав.

На Донецькому напрямку пошкоджено 4 будинки у Гострому Курахівської громади.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено 10 будинків і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджено 1 будинок, ще 1 — у Костянтинівці. Напередодні Роздолівка Соледарської громади зазнала авіаудару — пошкоджено приватні будинки.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено 12 будинків: 6 у Званівці і 6 у Переїзному. У Сіверській громаді поранено 1 людину, пошкоджено 2 будинки. У Торському Лиманської громади пошкоджено будинок.

Доповнення

Всього за минулу добу росіяни поранили 8 жителів Донеччини.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині вночі збили ворожий "шахед"

     • 235571 переглядiв

    Нардепка від ОПЗЖ Плачкова складає мандат - депутат

     • 535167 переглядiв