ukenru
okupanti-shturmuyut-girsku-ta-popasnyansku-gromadi-zruynovano-mayzhe-60-budinkiv

Окупанти штурмують Гірську та Попаснянську громади: зруйновано майже 60 будинків

 • 218544 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Російські окупанти штурмують Гірську та Попаснянську громади на Луганщині. Зруйновано майже 60 будинків, відомо про двох загиблих через обстріли ворога. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

«Росіяни штурмують Гірську та Попаснянську громади: зруйновано майже 60 будинків, пошкоджено міст в Рубіжному. Також стало відомо про двох загиблих через обстріли ворога. Несумісні із життям поранення чоловік із Лисичанська отримав 11 травня ввечері. А от у лікарні в Дніпрі нещодавно помер 11-річний хлопчик із Золотого, який перебував у вкрай важкому стані», - написав Гайдай у Telegram.

Деталі

За його словами, 31 раз росіяни відкривали вогонь у бік житлових масивів Луганщини протягом 12 травня.

«Сім багатоповерхівок пошкоджено в Сєвєродонецьку, одну – в Лисичанську. Однак найбільш дісталося Попаснянській і Гірській громадам. Там окупанти вели штурмові дії у напрямку Оріхового та в районі Комишувахи. Успіху щодо просування уперед вони не мали, однак житла зруйновано безліч – понад 50 будинків, 15 – у Врубівці, 12 – у Золотому, 11 – у Комишувасі, шість – у Тошківці, чотири – у Троїцькому та ще дев’ять по іншим селам Попаснянської громади. Крім того, удень рятувальники ліквідували загоряння складу з вугіллям в Лисичанську», - повідомив Гайдай.

Доповнення

Російські окупанти 10 травня обстріляли обласну школу-інтернат в Гірському.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП