ukenru
okupanti-provodit-doslidzhennya-zrazkiv-spetsialnikh-tekhzasobiv-radioelektronnoyi-borotbi-rozvidka

Окупанти проводять дослідження зразків спеціальних техзасобів радіоелектронної боротьби – розвідка

 • 6706 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської проводить дослідження ефективності зразків спеціальних технічних засобів розвідки та радіоелектронної боротьби. Про це під час щоденного брифінгу повідомив спікер прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

Так, за даними розвідки, командування російських окупаційних військ активізувало випробовування модернізованих зразків озброєння та військової техніки на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

"Зокрема, у складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ прискорено роботи з розгортання мережі станцій з протидії безпілотним літальним апаратам. Водночас проводиться дослідження ефективності зразків спеціальних технічних засобів розвідки та радіоелектронної боротьби", - повідомив Гуцуляк.

За даними розвідки, окремі елементи обладнання після кожного етапу випробувань у бойових умовах, російські фахівці відправляють для доопрацювання до РФ перед прийняттям на озброєння ЗС РФ та запуском у серійне виробництво.

Нагадаємо, з початку доби станом на 12:00 у районі проведення Операції об’єднаних сил зафіксовано один ворожий обстріл з міномета.

Як повідомляв УНН, за даними розвідки, окупанти планують обстріляти власні позиції заради провокування бойових дій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП