okupanti-prodovzhuyut-primusovu-mobilizatsiyu-na-luganschini-genshtab

Окупанти продовжують примусову мобілізацію на Луганщині - Генштаб

 • 167285 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Окупаційні війська рф для поповнення поточних втрат продовжують примусову мобілізацію в Луганській області. Про це УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Деталі

Повідомляється, що у тимчасово окупованому населеному пункті Хрустальний Луганської області "мобільні групи" затримують та доставляють до військкомату всіх чоловіків.

За наявною інформацією для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території Росії приїхала чергова партія ув'язнених. Місцевим так званим правоохоронцям заборонено втручатися у разі виявлення порушень з боку найманців, що прибули.

Для поповнення втрат на Запорізькому напрямку до населеного пункту Вовківка прибула чергова партія російських військовослужбовців, які хаотично пересуваються вулицями, вишукують у місцевого населення їжу та можливість помитися.

Доповнення

За даними Генштабу, в росії влада офіційно завершує "часткову" мобілізацію. При цьому примусове вручення повісток окремим категоріям російських громадян не припиняється.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    росія вдруге за рік проведе ядерні навчання "Гром-2022"

     • 287024 переглядiв