ukenru
okupanti-prodovzhuyut-gatiti-z-artileriyi-po-kharkovu-5-zagiblikh-10-poranenikh

Окупанти продовжують гатити з артилерії по Харкову: 5 загиблих, 10 поранених

 • 65685 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Російські окупанти сьогодні знову обстрілювали Харків. Внаслідок масивних обстрілів, сьогодні 5 людей загинули, ще 10 отримали поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що ворог продовжив гатити з артилерії по Харкову. Сьогодні обстріляли Київський і Немишлянський райони. 2 мирних мешканців загинули, 4 харків’ян поранено.

Також продовжилися обстріли населених пунктів Харківської району. В Хролах - 1 поранений, в Котлярах - 1 поранений, 1 людина загинула. У Покотилівці - 5 поранених і 2 загиблих.

Наголошується, що попри постійні обстріли і ризик - комунальні служби відновлюють критичну інфраструктуру. Щодня ремонтують покрівлі, закривають вибиті вікна, розчищають вулиці.

Відтак, у Дергачах комунальні служби відновили пошкоджений газопровід та повернули електрику в будинки більше ніж 1,5 тис. мешканців. У Чугуєві відновили водопостачання.

Також сьогодні окупанти здійснили чергову спробу наступати від Ізюму в напрямках Бражківки, Довгенького та Великої Комишувахи. Але зазнали великих втрат і змушені були відступити. Наші захисники героїчно тримають оборону. Ворог несе великі втрати.

Додамо

Як інформував УНН, російські окупанти вдарили по Києву. Як повідомив мер міста Віталій Кличко, ворог обстріляв Шевченківський район столиці.

Також рашисти вдарили по Фастову.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП