ukenru
okupanti-planuyut-obstrilyati-vlasni-pozitsiyi-zaradi-provokuvannya-boyovikh-diy-rozvidka

Окупанти планують обстріляти власні позиції заради провокування бойових дій - розвідка

 • 8651 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської ввели на передові позиції спеціальні підрозділи, які готові обстріляти власні позиції та цивільні об’єкти для провокування активізації бойових дій. Про це під час щоденного брифінгу повідомив спікер прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Російська окупаційна адміністрація продовжує утримувати у підвищеній готовності до застосування з’єднання і частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Крім того, у райони передових позицій противником виведені спеціально підготовлені підрозділи, які перебувають у готовності одночасно на декількох напрямках обстріляти власні позиції та цивільні об’єкти для провокування активізації бойових дій", - сказав Гуцуляк.

Також, за даними розвідки на передові позиції направлено значну кількість знімальних груп, які готові у разі загострення обстановки, видавати підготовлені викривлені та неправдиві матеріали за реальні репортажі.

Нагадаємо, 30 березня російські бойовики шість разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому тричі застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП