okupanti-pishli-na-shturmovi-diyi-u-rayoni-popasnoyi-golova-ova-1

Окупанти пішли на штурмові дії у районі Попасної - голова ОВА

 • 60919 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Напередодні на Луганщині чотири населені пункти витримали ракетно-бомбові удари, російські окупанти проводили штурмові дії в районі Попасної, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram, пише УНН.

Цитата

"По Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську та Золотому-4 завдано ракетно-бомбових ударів, за добу загинули дві людини. Крім того, окупанти проводили штурмові дії в районі Попасної, де бої тривають", - повідомив Гайдай.

Деталі

Зі слів голови ОВА, учора кожне місто потерпало від ворога. "Чотири населені пункти витримали ракетно-бомбові удари. Попасну росіяни не просто руйнують – вони видаляють її з мапи Луганщини як населений пункт. 34 рази ворог вдарив по житловим районам області. Загинули дві людини – жінка з Лисичанська та чоловік з Попасної. Поранені дві жінки з Лисичанська", - повідомив він.

Зокрема, за словами Гайдая, здійснено 10 артобстрілів Лисичанська, вісім – Сєвєродонецька, ще 10 – Попаснянської та Гірської громад.

Пошкоджено 45 будинків та інших об’єктів. Чотири будинки в Сєвєродонецьку, 12 – у Лисичанську, сім – в Оріховому, шість – в Рубіжному, чотири – в Гірському, чотири – в Попасній, два – у Врубівці.

У Лисичанську полум’ям було охоплено будівлю Луганського обласного медичного центру небезпечних інфекційних хвороб та одну зі шкіл міста. У Сиротиному – єдину в населеному пункті школу. У Сєвєродонецьку – торговельний центр.

"Тим часом на фронті відбито 12 атак ворога – знищено шість танків, п’ять артилерійських систем (з них 3 РСЗВ), 15 одиниць бойової броньованої техніки та дев’ять автомобілів ворога. Підрозділи ППО збили одну крилату ракету та три безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10", - выдзначив Гайдай.

Доповнення

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що ситуація на фронті почне змінюватись десь за два тижні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість загиблих у ДТП на Рівненщині зросла до 27

     • 238433 переглядiв