okupanti-obstrilyali-kharkivsku-oblast-ye-poraneni

Окупанти обстріляли Харківську область, є поранені

 • 764615 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Протягом минулої доби російські окупанти обстріляли з Харківську область, в наслідок чого поранено двоє жінок. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

«Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Під ударами російських окупантів перебували Уди, Пильна, Вовчанськ, Бударки, Балаклія та інші населені пункти», - повідомив Синєгуов.

За його словами, внаслідок обстрілів міста Балаклія касетними боєприпасами зазнала поранення та була госпіталізована 65 – річна жінка. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості. Пізніше до медиків звернулася жінка 73 років з осколковим пораненням, вона лікується амбулаторно.

Додамо

В місті пошкоджено 4 житлових будинки, 1 господарча споруда, лінія електропередач та залізнична колія. В селі Богодарове Ізюмського району при проведенні польових робіт на міні підірвався трактор. Ніхто не постраждав. Надалі триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 9 га території та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили по Балаклії з "Торнадо", є поранені

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Харківську область, є поранені

     • 764615 переглядiв

    Китай накрили аномальні зливи, тисячі людей евакуювали

     • 830304 переглядiв

    За добу Сили оборони знищили ще 790 окупантів

     • 3392792 переглядiв

    За добу на Донеччині ворог вбив одного мирного жителя

     • 473363 переглядiв