okupanti-obstrilyali-kharkivsku-oblast-troye-tsivilnikh-otrimali-poranennya

Харківщина: за добу п'ятеро поранених, з них двоє підірвалися на міні

 • 172969 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Російські окупаційні війська продовжують гатити по Харківській області. Протягом минулої доби в Куп'янському районі внаслідок обстрілів троє цивільних дістали поранення. Ще двоє людей підірвалися на міні у Харківському районі. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

«Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківщини вздовж лінії кордону з рф та лінії зіткнення в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах. За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби в Куп'янському районі 3 людей зазнали поранень. В Харківському районі 2 чоловіків отримали поранення внаслідок підриву на міні», - заявив він у Telegram.

Деталі

Також, за інформацією Синєгубова, цієї ночі близько 1:30 ворог завдав ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі. Обійшлося без постраждалих.

Він зазначив, що протягом минулої доби знешкоджено 1110 боєприпасів та вибухівок. Виявлено в тому числі багато протипіхотних мін «Пелюсток».

«Вкотре закликаю усіх бути максимально обережними. На лінії зіткнення ворог намагається організувати оборону та утримати ті території Харківщини, що залишаються під його контролем. ЗСУ завдають ударів по ворогу, завдаючи йому відчутних втрат. Підтримуємо ЗСУ та працюємо далі на перемогу», – наголосив очільник області.

Доповнення 

На деокупованих територіях Харківщини вже розчищено понад 100 км доріг. Також відновлює сполучення й Укрзалізниця.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна та росія домовилися про обмін 200 полонених - Ердоган

     • 140597 переглядiв

    Укрпошта анонсувала "круті випуски" марок на жовтень

     • 234340 переглядiв

    Від рук російських окупантів в Україні загинула вже 391 дитина

     • 129472 переглядiв

    У Мелітополі пролунали два гучних вибухи - мер

     • 110398 переглядiв

    Донеччина: окупанти вбили одного цивільного, ще 12 - поранено

     • 112595 переглядiв