okupanti-obstrilyali-kharkivschinu-z-minometiv-ta-z-artileriyi-mistsevogo-zhitelya-gospitalizovano

Окупанти обстріляли Харківщину з мінометів та артилерії: місцевого жителя госпіталізовано

 • 174545 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. У Харківській області минулої доби було зафіксовано ворожі обстріли з артилерії та мінометів по населених пунктах Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів, одного з місцевих жителів поранено і госпіталізовано, повідомив у суботу голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Синєгубов, у селі Благодатівка Куп'янського району ворог завдав удар ракетою С-300, проте ракета влучила в землю за межами села, не спричинивши руйнувань чи постраждалих.

У селищі Великий Бурлук Куп'янського району, через обстріл отримав поранення 30-річний цивільний чоловік, його госпіталізовано, його стан оцінюється як середній, зазначив голова ОВА.

У місті Вовчанськ ворожий обстріл пошкодив приватний будинок, що призвело до пожежі.

Внаслідок мінометного обстрілу в районі сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району загорілася пшениця в полі, повідомив Синєгубов.

Доповнення

Близько 11:40 в районі села Турове Богодухівського району стався вибух на вибухонебезпечному предметі, який призвів до підірвання трактора К-750, що керувався дистанційно. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо

Армія рф напередодні масовано обстрілювала населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківщини. Через ворожі обстріли одна людина загинула, ще троє - поранені.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог атакував Кіровоградщину дронами: всі цілі збито

     • 188004 переглядiв