ukenru
okupanti-namagayutsya-khocha-b-do-sta-dniv-viyni-dosyagnuti-tikh-tsiley-yaki-spodivalisya-realizuvati-vzhe-za-pershi-dni-vtorgnennya-zelenskiy

Окупанти намагаються хоча б до ста днів війни досягнути тих цілей, які сподівалися реалізувати вже за перші дні вторгнення - Зеленський

 • 123572 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Під час свого нічного звернення Президент України Володимир Зеленський заявив, що окупанти намагаються хоча б до ста днів війни досягнути тих цілей, які сподівалися реалізувати вже за перші дні вторгнення. Про це інформує УНН.

Деталі

Володимир Зеленський обговорив з премʼєр-міністром Італії Маріо Драґі про те, як не допустити подальшого розгортання продовольчої кризи та про постачання пального в Україну. Також Глава держави розповів про важку ситуацію на Сході країни.

Цитата

"Як і передбачалося, дуже важка ситуація. Окупанти намагаються хоча б до ста днів війни досягнути тих цілей, які сподівалися реалізувати вже за перші дні після 24 лютого. Тому вони зосередили на Донбасі максимум артилерії, максимум резервів. Там і ракетні удари, і авіація – все", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський звернувся до спільноти Стенфордського університету. Він розповів про обстріли країни та звірства, які здійснюють російські війська над цивільними громадянами України.

Українські Національні Новини

Політика