okupanti-namagalisya-skinuti-na-chernigivschinu-vibukhivku-z-drona

Окупанти намагалися скинути на Чернігівщину вибухівку з дрона

 • 153101 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Прикордонники приземлили дрон, за допомогою якого російські окупанти намагалися атакувати Чернігівщину. Рашисти хотіли скинути вибуховий пристрій, виготовлений з гранатометного боєприпасу. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає УНН.

Цитата

«Загарбники запустили коптер, з якого на територію Семенівської громади планували скинути вибуховий пристрій, виготовлений з гранатометного боєприпасу. Прикордонники влучним пострілом зі стрілецької зброї приземлили дрон, поряд з яким впав боєприпас, який не розірвався. Безпілотник дістався прикордонникам у робочому стані з незначним ушкодженням», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що минулого місяця прикордонники на Чернігівщині за допомогою снайперської гвинтівки та спеціальних технічних засобів знешкодили три дрони рашистів, які несли в Україну смертоносний вантаж чи вели розвідку.

Доповнення

17 жовтня вранці російські війська випустили по Києву 28 дронів-камікадзе Shahed-136, вдарило тільки п'ять. Наразі відомо про 4 загиблих людей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти намагалися скинути на Чернігівщину вибухівку з дрона

     • 153101 переглядiв

    Війна в Україні довела до злиднів 4 мільйони дітей - ЮНІСЕФ

     • 117323 переглядiв

    Помер нардеп кількох скликань Борис Беспалий

     • 192847 переглядiв

    У Лимані ексгумовано 35 військових та 152 цивільних

     • 146686 переглядiв